• 973 445 615
  • info@fusteriadurany.com

Preguntes freqüents (FAQ)Com demanar un pressupost?

Un cop té decidit el tipus de moble que vol, es posa en contacte amb nosaltres. Un cop coneixem la seva idea, prendrem mesures per fer el pressupost.

Puc demanar un color per adaptar-lo als mobles que tinc?

Quan tractem amb fusta no solament hem de tenir en compte el color. Les aigües de la fusta, la textura, les motllures i una llarga llista de qüestions.

Melamines
Cal localitzar el mateix fabricant i model de tauler.
Lacats
El color és sempre exacte.
Rexapats
Cal trobar el mateix tipus de tauler, el tenyit i el tractament final perquè sembli l’original. Sempre es veu alguna diferencia. La llum, l’envernissat, els anys son factors que canvien l'aspecte de la fusta.

Que vol dir dm, melamina i rexapat?

El dm és un tauler d’alta densitat de color marró com el cartró. Habitualment es laca al forn.

La melamina és un tauler aglomerat folrat amb una làmina de melamina (un tipus de plàstic) amb textura llissa o imitació a fusta.

Un tauler rexapat és un aglomerat folrat amb una làmina de fusta natural. Trobarem mols tipus de xapats amb diferents tipus i qualitats de fusta. És una material amb un cost més elevat. El procés de fabricació és diferent. Cal folrar els cantons del tauler amb el mateix tipus de fusta o aplacar amb llistons de fusta massissa. Un cop fabricat i muntat el moble, cal fer el tractament d’acabat, normalment un envernissat. Cal desmuntar el moble i portar-lo a envernissar. Un cop fet el tractament d’acabat, es pot anar a muntar a casa del client.

Quina garantía té el producte?

Amb la factura de compra té totes les garanties contra tot defecte de fabricació.