• 973 445 615
  • info@fusteriadurany.com

Finestres i balconsLa fusteria és actualment un dels elements de la construcció d’edificis on més necessària és la seva renovació. És el cas de fusteries velles per la manca d’aïllament, sense elements d’ajust i segons els materials, sense la ruptura del pont tèrmic. El gran creixement de la fusteria de ferro fa uns anys, després la d’alumini i finalment la de pvc han provocat un gran desconeixement de la realitat. Una fusteria actual de fusta d’un coeficient d’aïllament K igual o superior a les millors i més cares fusteries de pvc. Els sistemes de tancament de la fusta han evolucionat i son a l’altura de la resta, amb sistemes oscil·lobatents, cremones de tancament perimetral col•locades dins la canal estàndard. La utilització de les juntes de epdm donen a la fusta les màximes prestacions. El gran debat del manteniment és soluciona amb els tractaments de lacat i envernissat al forn. Recobriments amb pols, obtenint les mateixes garanties i durabilitat de les fusteries metal·liques i pvc.
Tancament amb angle de 90 graus amb persiana exterior, amb gran dificultat. La fusta permet llicències al ser possible la fabricació de perfils i sistemes a mida.
La fusta te la llibertat a l’hora de fabricar peces especials que la resta de perfils és materialment impossible. Els arcs de mig punt de petit radi no es poden fabricar amb perfils estàndards. Els porticons interiors es comencen a comercialitzar de forma experimental en perfils de pvc i amb fusta porten cents d’anys funcionant. Les contra finestres o porticons exterior son complicats i molt cars. Gairebé impossible de fabricar en casos d’arcs de mig punt, com el que il•lustre la capçalera d’aquesta pàgina. La fusta no té aquestes limitacions.

Balcó de dues fulles amb porticons interiors, amb quarterons, farratge rústic, cremona de superfície, tanques de baldeta i envidrat de cambra.

Clàssic i modern tot alhora

Detall de la construcció clàssica de cremona de forja i superfície muntada amb el modern vidre de cambra.


Sempre fusta…
Fusteria Durany