• 973 445 615
  • info@fusteriadurany.com

Parquet natural, sintètic i exteriorCIMG0760

 

DSC_0226

 

DSC_0357

 

IMG_1575

El parquet natural més utilitzat és el multicapa, format per tres capes de fusta natural, la capa vista de fusta noble o de més qualitat i les altres dues capes compleixen la funció de suport de la primera. Les capes s’encolen en calent, amb un gruix varia entre 7*8 mm. fins els 15 mm. La unió més corrent és amb sistema clicat.
Laminat sintètic.

El laminat sintètic, també conegut com parquet laminat, és fabricat amb fibres de fusta amb la capa superior vista molt resistent de resina melanínica, col•locada damunt d’una capa decorativa estampada amb un suport de HDF . Els laminats de qualitat tenen una capa inferior plàstica contra la humitat i tractament perimètric hidròfug per augmentar la resistència a la humitat.
El parquet:
es defineix com un paviment de fusta natural amb una capa superior o d’ús d’un mínim de 2.5 mm. de gruix i dues inferiors de fusta de menys qualitat. Això segons la norma Europea EN 13756 que especifica que per sota d’aquest gruix es denominen revestiments de fusta.
El paviment laminat sintètic no es pot considerar parquet i és inclòs a la norma UNE-EN 13329 com revestiments de paviment laminats.
Els termes col•loquials d’enganxat i flotant indiquen el sistema de col•locació i no el tipus de parquet.
Parquet de fusta multicapa

Disposem de tota la gama de parquet i laminats del mercat. Una colocació ràpida i precisa del paviment, evita molèsties als habitants de la casa.


Parquet natural o laminat sigui quina sigui la seva elecció el seu habitatge farà un canvi estètic i millora del confort espectacular.
Fusteria Durany